Opłaty za wyżywienie w czerwcu i jadłospis

Home/Aktualności/Opłaty za wyżywienie w czerwcu i jadłospis

Opłaty za wyżywienie w czerwcu i jadłospis

OGŁOSZENIE

Opłaty za wyżywienie za m-c czerwiec 2024 należy wpłacać przelewem na konto bankowe nr

14 1020 3802 0000 1802 0208 0612 –

Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski SA.

od 10 do 20 dnia każdego miesiąca poprzedzającego miesiąc, w którym dziecko będzie spożywało obiady (np. za czerwiec 2024 należy dokonać wpłaty od 10 do 20 maja 2024r. )

Dożywianie do 19.06.2024r. (środa)

WAŻNE !!!!

W tytule przelewu należy podać:

  1. Imię i nazwisko dziecka……..
  2. klasa………….
  3. rodzaj wykupionego posiłku tj.” pełen obiad”, „II danie” , „ zupa”……..
  4. za miesiąc ……

Na 06/2024

ZUPA – 12 dni x 1,20 = 14,40 zł

II DANIE- 12 dni x 3,80 = 45,60 zł

PEŁEN OBIAD -12 dni x 5,00 = 60,00 zł ( II danie + zupa)

Wszelkie wpłaty dokonane po terminie zostaną odesłane na konto, z którego wpłynął przelew.

Prosimy o wpłacanie dokładnie tyle ile wynosi koszt obiadu za dany miesiąc.

Po dokonaniu opłaty za obiady drogą elektroniczną wypisane karty obiadowe przez intendenta będą dostarczone wychowawcom klas, a wychowawcy rozdysponują je uczniom.

Osoby, których dożywianie jest finansowane na podstawie decyzji wydanych z MOPR są zobowiązane zgłosić się do osoby zajmującej się wpłatami za obiady , po odbiór karty żywieniowej

Koszt obiadów na kolejne miesiące będzie umieszczany w dzienniku elektronicznym dla rodziców/ opiekunów, na drzwiach przy głównym wejściu szkoły i na drzwiach stołówki szkolnej.

W przypadku nieobecności ucznia korzystającemu z posiłków przysługuje zwrot opłaty ( odpis na następny m-c) pod warunkiem, iż nieobecność wynosi powyżej 2 dni i zostanie zgłoszona telefonicznie do godziny 8.30 do intendenta szkoły (w przypadku nieobecności intendenta sekretariat szkoły.)

ogłoszenie na czerwiec 2024r

Jadłospis_13-29.05.2024

By | 2024-05-13T07:55:20+01:00 13 maja, 2024|Aktualności|Możliwość komentowania Opłaty za wyżywienie w czerwcu i jadłospis została wyłączona

About the Author: