Jadłospis od 27 października do 4 listopada

Home/Aktualności/Jadłospis od 27 października do 4 listopada

Jadłospis od 27 października do 4 listopada

Prezentujemy jadłospis obiadów przygotowywanych przez szkolną kuchnię  na najbliższe dwa tygodnie.

Zapraszamy. Smacznego!

 

24.10.2016

poniedziałek

Zupa jarzynowa CC.0 (domena publiczna)

CC.0 (domena publiczna)

Zupa jarzynowa z jogurtem naturalnym

Spagetti z sosem warzywno-pomidorowym

Herbata z cytryną

Gruszka – konferencja

 .

25.10.2016

wtorek

Fot. Bearas CC BY-SA 3.0

Fot. Bearas CC BY-SA 3.0

Zupa ogórkowa z ziemniakami

Bitki z piersi kurczaka

Ziemniaki ze świeżym koprem

Surówka – kapusta pekińska, marchew, jabłko

Kompot z czarnej porzeczki

 .

26.10.2016

środa

Fot. Barcax CC BY-SA 3.0

Fot. Barcax CC BY-SA 3.0

Zupa fasolowa z ziemniakami i kiełbasą

Makaron z jogurtem naturalnym i truskawką

Herbata z cytryną

.

27.10.2016

czwartek

Fot. SIlar CC BY-SA 3.0

Fot. Silar CC BY-SA 3.0

Zupa kapuśniak

Pulpety w sosie koperkowym

Kasza jęczmienna

Surówka – por, jabłko, marchew

Mieszanka kompotowa

Mandarynka

.

28.10.2016

piątek

domena publiczna (CC.0)

domena publiczna (CC.0)

Zupa pomidorowa z ryżem

Kotlet z ryby miruny – pieczony z ziołami

Ziemniaki

Surówka – kiszona kapusta, cebulka, marchew

Kompot z czarnej porzeczki

.

2.11.2016

środa

Fot. Ludmiła Pilecka CC BY-SA 3.0

Fot. Ludmiła Pilecka CC BY-SA 3.0

Zupa grochowa

Placki drożdżowe z jabłkiem

Herbata z cytryną

.

3.11.2016

czwartek

domena publiczna (CC.0)

domena publiczna (CC.0)

Zupa krupnik z kaszą

Gołąbki w sosie warzywno-pomidorowym

Kompot owocowy

Jabłko

.

4.11.2016

piątek

Fot. Radosław Drożdżewski CC BY-SA 3.0

Fot. Radosław Drożdżewski CC BY-SA 3.0

Zupa biały barszcz

Jajko w sosie chrzanowym

Ziemniaki

Marchew + seler z jogurtem naturalnym

Kompot z czarnej porzeczki

Gruszka

.

By | 2017-05-05T11:06:21+01:00 23 października, 2016|Aktualności|Możliwość komentowania Jadłospis od 27 października do 4 listopada została wyłączona

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author: